Het schoolfeest was fantastisch!

Zaterdag beleefden we een superfijn schoolfeest. We kregen vele positieve reacties: het was een zeer mooi optreden, de school was heel knap aangekleed, er waren vele leuke spelen voor zowel de kleintjes als voor de grote kinderen. We troffen we het uiteindelijk nog heel goed met het weer waardoor er veel volk op het terras zat te genieten.
Dank jullie wel voor je aanwezigheid en steun.
En een bijzondere dank je wel voor iedereen die ons op de een of andere manier hielp. Dank voor je inzet, enthousiasme en het vele werk. Met een bijzondere pluim voor de fijne samenwerking met de ouderraad.

Maandag 3 juni is het geen school

Volgende maandag heeft onze school een lokale verlofdag. De kinderen en de leerkrachten zijn dan vrij.

De eerste, tweede en derde kleuterklassen gaan dinsdag 4 juni naar de Vossenberg

Op dinsdag 4 juni gaan de eerste, tweede en derde kleuterklassen (zonder de instapklassen van juf Leen en juf Lies) op schoolreis naar Gilze in Nederland. De kleuters bezoeken die dag speelboerderij De Vossenberg. Best smeer je de kinderen bij zonnig weer ’s morgens in met zonnecrème. Een zonnehoedje of petje (getekend) is ook wenselijk. We verwachten de kinderen op het gewone uur op school en vragen de ouders om de kleuters gewoon om 15.40 uur in de klas af te halen. De uitstap kost 26,50 euro.

Meebrengen: Een rugzakje met boterhammen en een droge koek. Geen drank en geen snoepgoed! Wij zorgen voor drank en een lekkere verrassing. Bij zonnig weer, zonnecrème zodat we ‘s middags nog eens kunnen insmeren.

De kleuters eten op deze uitstap geen frietjes maar op 27 juni worden ze verwend met frietjes, een vleesje en een drankje in een frituur in Merksplas. Dit kost 2 euro.

Dinsdag 4 juni fietsjes- en frietjesdag bij juf Leen en juf Lies

De instapklas gaat niet op schoolreis maar blijft op 4 juni gewoon op school. Om er toch iets speciaals van te maken, organiseren de juffen een “fietsjes- en frietjesdag”. De kleuters mogen die dag hun fiets meebrengen. Je plaatst die ’s morgens in de turnzaal van de kleuterschool. Zorg dat er de naam van je kind aanhangt. ‘s Middags krijgen ze allen frietjes en drinken. Deze dag kost 2 euro.

Fietsen

Op donderdag 6 juni fietsen de volgende klassen: 3B/2A/6A/6B.

Kalender

ma 03 jun Lokale verlofdag
di 04 jun Alles met de bal vierde leerjaar sportcentrum Beerke in Beerse in VM
di 04 jun Schoolreis instapklassen: fietsjes en frietjesdag
di 04 jun Schoolreis kleuterschool: Vossenberg
wo 05 jun Medische consulten in VM (selectieve en afwezigen)
do 06 jun Fietsen 3B/2A/6A/6B
do 13 jun Fietsexamen zesde leerjaar 10.25 uur
vr 21 jun Afscheid derde kleuterklas met ouders om 13.30 uur, deuren 13.15 uur
di 25 jun Proclamatie 6de lj om 19.30 uur, deuren 19.15 uur
vr 28 jun Einde schooljaar om 11 uur

Vriendelijke groeten
Bea Mertens

Qworzó  Markt 17  2330 Merksplas
info@qworzo.be
014 63 34 93