Ouderwerking

De ouderraad evolueert naar een brede ouderwerking die de school in al haar facetten wil ondersteunen. Wij zijn ervan overtuigd dat velen onder jullie betrokken willen worden bij Qworzó, maar de (vrije) tijd is vaak beperkt. Daarom bieden we elke ouder de mogelijkheid om op zijn of haar manier een steentje bij te dragen.

Wil je graag een handje toesteken bij een activiteit? Vertel ons waar jij mee kan helpen en wanneer je beschikbaar bent. Wij zetten je graag op de helperslijst. Vind je het leuk om iets mee te organiseren? Sluit je dan aan bij een werkgroep. Er zijn werkgroepen voor de organisatie van activiteiten, maar ook voor de vernieuwing van de  schoolinfrastructuur. Wil je graag meedenken over de werking van de school? Dan ben je welkom op de vergaderingen van het kernteam.

Leden kernteam (2023-2024)

Van links naar rechts:

 • Joke Van den Broeck: afgevaardigde verkeersraad mama van Amelie (L1B) en Mona (K1C)
 • Nicky Vervloet: secretaris, afgevaardigde in de schoolraad en Huis van het Kind, mama van Alexander (L5B) en Sebastian (L4A)
 • Sanne Verhagen: voorzitter, mama van Zille (L2B), Ibbe (L1B) en Hisse (K1B)
 • Shermaline Elizabeth: afgevaardigde Huis van het Kind, mama van Geaydriëll (L5C), Jano (3-master) en G’Shainy (K2A)
 • Davy Van de Wiel: papa van Sietske (L1B) en Noé (K2A)
 • Gitte Tilburgs: aanspreekpunt communicatie, mama van Florian (L5A), Tristan (Klein Seminarie) en Alexander (ASO Spijker)
 • Tanja Van De Locht: aanspreekpunt boekenbeurs en grootouderfeest, mama van Lore (L4A) en Liene (L1B)
 • Line Vrancken: mama van Marie (L6A), Juul (L2A) en Noor (Klein Seminarie)
 • Maarten Lievens: aanspreekpunt textielinzameling en carnaval, papa van Fien (L5C) en Anna (L3B)
 • Geert Vermeiren: penningmeester, afgevaardigde schoolraad, papa van Kato (L6B) en Fleur (Heilig Graf)
 • Sven Geets: aanspreekpunt quiz, papa van Bram (L1B) en Nils (K2A)
 • Joke Marynissen: ondervoorzitter en afgevaardigde in de verkeersraad, mama van Lise (L6B) en Robyn (Kristus Koning)
 • Stephanie Janssen: mama van Lukas (K1C)
 • Evelien Bols: mama van Liam (K1C)

niet op de foto:

 • Karlijn Wildhagen: aanspreekpunt kriebelen, mama van Ayoub (L2A) en Edem (K3B)

Fluoactie

Gepersonaliseerde fluo’s “Qworzo ouders” te koop

Omdat zichtbaarheid in het verkeer niet alleen voor onze kinderen maar ook voor ouders belangrijk is, biedt de ouderwerking kwalitatief goede fluo’s te koop aan.

De fluo’s zijn dezelfde fluo’s als die van de leerkrachten. Het zijn fluogele hesjes van het Belgische merk Wowow met een rits vooraan. Voor de prijs van 12,5 euro krijg je een gepersonaliseerde fluo met achteraan het logo van “Qworzo ouders” en vooraan je eigen naam! De prijs werd bewust laag gehouden om zo veel mogelijk ouders de kans te geven een fluo aan te schaffen en zo het goede voorbeeld te geven aan
hun kind(eren) in het verkeer.

Hoe bestellen?

Bestellen kan via dit formulier of mail ons. De fluohesjes zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL, XXL en XXXL. Neem zeker één maat groter dan je confectiemaat, de fluohesjes vallen klein uit en worden over je jas gedragen.

Vergeet bij het bestellen zeker niet je naam te vermelden voor de bedrukking aan de voorzijde. Dit is meestal je voornaam, maar een roepnaam of koosnaampje kan ook gedrukt worden.

Betalen doe je door 15 euro over te schrijven naar rekening nummer BE68 7330 5226 4034 met als mededeling “fluo ouders – je voornaam
en naam”. Na ontvangst van het bestelformulier en de betaling gaat je eigen fluohesje in productie.

Vergaderdata

Kriebelteam

De ouderwerking organiseert na elke vakantie het kriebelen op school. Wil je weten hoe je je kind zelf kan controleren op neten of luizen? Of heeft je kind er last van? Niets om je voor te schamen, bekijk het filmpje en ontdek hoe je je kind het best kan behandelen.  

Hulpcheque

Wil je graag een handje toesteken op school of bij een activiteit?  We kunnen vele helpende handen gebruiken!  Niet alleen ouders, maar ook grootouders en andere vrijwilligers mogen zich altijd aanmelden.  Duid op de hulpcheque aan waarmee jij onze school kan helpen.  Je mag ons ook altijd een mailtje sturen of één van ons aanspreken.

Download de hulpcheque door er hiernaast op te klikken.