Van maandag 6 mei t.e.m.14 juni loopt er in de school weer een leesproject. Ook de kleuterschool neemt hieraan deel. De kleuters genieten dagelijks van twee voorleesmomenten met de juf. Daarnaast stimuleren we jullie om thuis ook nog dagelijks een voorleesmoment te voorzien met je kleuter. Hiervoor krijg je wekelijks een kaartje mee met de postkaft waarop je per dag kan aanduiden dat je voorgelezen hebt. Op vrijdag geef je telkens het ingevulde kaartje van de voorbije week mee terug.

Kinderen van de lagere school lezen dagelijks 2 keer een kwartier en lezen thuis ook nog 1 kwartier. Als je kind thuis extra gelezen heeft, bevestig je dit op de kaart.

Dit leesproject staat in het teken van ‘Qamping 2330’, onze fictieve camping. Per week komen de leerlingen met de klas naar de camping. Er zijn verschillende locaties in de camping (tent, vijver, sportveld…). De leerling draait aan het rad en weet waar hij naartoe mag. Daar hangt info met het aantal snoepjes dat de leerling verdient door te lezen.